Zortrax Apoller Smart Vapor Smoothing Device

Νέα συσκευή από την Zortrax για την μετεπεξεργασία των 3D εκτυπώσεών σας για την πλήρη εξάλειψη των γραμμών της εκτύπωσης και εμφάνιση τελικού προϊόντος! Δουλεύει με ακετόνη ή MEK σε θάλαμο με υποπίεση για μέγιστο έλεγχο και ασφάλεια!
Kατάλληλο για τα ABS/HIPS/ASA based υλικά της Zortrax αλλά και για κάθε άλλο brand. Πολύ σύντομα στο 3DHUB.gr!
ZORTRAX APOLLER

Συνέχεια Άρθρου →

Circular Economy experts from industry and academia meet at the historic Schoenbrunn Castle in Vienna from November 26-29, 2018

The EU project “FENIX – Future business models for the Efficient recovery of Natural and Industrial secondary resources in eXtended supply chains contexts” will organise a session on practical use cases for value-added products during Going Green – CARE INNOVATION 2018 on November 28, 2018 in Vienna (Austria). Leading experts will present our business models, the reconfiguration and integration of our 3 pilot plants (assembling/disassembling of products/wastes from Politecnico di Milano, bio-hydrometallurgical processes from University of L´Aquila and 3D additive manufacturing from Fundació Centre CIM) and the use cases for value-added product-services. During the whole conference I3DU will show first results in 3D scanning and printing as well as the University of L´Aquila output materials after their recovery processes in our FENIX exhibition booth. (Bernd Kopacek, Vienna, 19.10.2018) Συνέχεια Άρθρου →

Comparison: SLA vs DLP

Οι τεχνολογίες 3D εκτύπωσης SLA (laser-based Stereolithography) και DLP (digital light processing DLP ) ακολουθούν παρόμοιες αρχές, αλλά μπορούν να παράγουν σημαντικά διαφορετικά αποτελέσματα στα εκτυπωμένα αντικείμενα και είναι πολύ ουσιώδες να ξεκαθαριστούν διότι πολλοί κατασκευαστές ή πωλητές, από άγνοια ή συνήθως από δόλο παραποιούν την πραγματικότητα για να προωθήσουν τον εκτυπωτή τους…

Η κατανόηση των διαφορών σε κάθε μία διαδικασία τρισδιάστατης εκτύπωσης βοηθά στην κατανόηση του τι μπορεί να περιμένει ένας χρήστης από τις τελικές εκτυπώσεις του και πώς μπορεί να μεγιστοποιήσει αποτελεσματικά τις δυνατότητες κάθε τύπου μηχανής.

Συνέχεια Άρθρου →

Formlabs New Castable Wax Resin

Ο κορυφαίος Formlabs Form 2 SLA 3D printer μόλις απέκτησε και κορυφαία χυτεύσιμη ρητίνη!

Η νέα Castable Wax Resin, με 20% κερί για αξιόπιστη και επαναλαμβανόμενη χήτευση, με καθαρό και γρήγορο burnout χωρίς υπολείμματα και χωρίς ανάγκη για uv cure, είναι βελτιστοποιημένη για καθαρές επιφάνειες και μέγιστη λεπτομέρεια ακόμα και σε λεπτές δομές και filigree!

Συνέχεια Άρθρου →

Επιχρωματισμός Λεπτομερειών

Ο μηχανολόγος μηχανικός της Formlabs, Christian Reed ανακάλυψε έναν εύκολο τρόπο να προσθέτει χρώμα σε αντικείμενα όταν ήθελε να τονίσει το λογότυπο σε κάποια πρωτότυπα του GRIPsher, ένα προϊόν πολλαπλών εργαλείων που δημιούργησε και χρηματοδοτούσε επιτυχώς το Kickstarter.

Αυτή η τεχνική μπορεί να προσθέσει ομοιόμορφα, φωτεινά χρώματα σε ένα τμήμα ή ακόμα και να καλύψει ολόκληρα μέρη. Συνέχεια Άρθρου →

Form 2 Ceramic Resin

Νέα κεραμική ρητίνη έρχεται στο 3DHUB από την Formlabs για εκτυπωμένα κεραμικά αντικείμενα χωρίς να χρειάζεται εξωτικός εξοπλισμός, τόσο για καλλιτεχνικά όσο και για μηχανολογικά projects!

Ceramic Resin can be used to fabricate small ceramic parts for engineering research for applications where fired part accuracy is not critical.

 

Συνέχεια Άρθρου →

Formlabs Form 2 Case Study

Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο Μιχάλη Σαράφογλου για την παρουσίαση και τη ανάλυση των εντυπώσεών του από τη χρήση του Formlabs Form 2.

O Μιχάλης είναι υπεύθυνος εργαστηρίου 3D Printing σε μεγάλη ελληνική επιχείρηση, ασχολείται καθημερινά με prototyping των νέων μοντέλων της εταιρείας και έχει μεγάλη εμπειρία σε τρισδιάστατους εκτυπωτές κάθε τεχνολογίας.

Συνέχεια Άρθρου →

Το 3DHUB στην Zortrax

Τον Ιούνιο ήμασταν καλεσμένοι στο ‎Olsztyn της Πολωνίας για ένα 3ήμερο συνέδριο αφιερωμένο σε όλους τους αντιπροσώπους της Zortrax από όλο τον πλανήτη! Φυσικά το 3DHUB.gr σαν ο μοναδικός επίσημος αντιπρόσωπος της Zortrax στην Ελλάδα ήταν εκεί!

artboard-6

Συνέχεια Άρθρου →

Formlabs Fuse 1 SLS 3D Printer

Η Formlabs, η εταιρεία που έφερε την επανάσταση στο desktop 3D printing κάνοντας την SLA τεχνολογία προσιτή και διαθέσιμη σε όλους με τον διάσημο FORM 3D printer της, έκανε και πάλι το θαύμα της αυτή τη φορά παρουσιάζοντας την δική της προσιτή επαγγελματική Desktop Nylon SLS λύση!

Toν Formlabs FUSE 1!  Και το 3DHUB.gr, επίσημος Formlabs αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, είναι περήφανο να σας τον παρουσιάσει!
Συνέχεια Άρθρου →

Facebook