B2B Χονδρική 3DHUB.gr

Πέρα από τις υπηρεσίες λιανικής σε ιδιώτες, παρέχουμε και υπηρεσίες B2B με παροχή επιλεγμένου επώνυμου εξοπλισμού και αναλωσίμων από τη μεγάλη γκάμα μας. Φυσικά παρέχουμε και επαγγελματική υποστήριξη και εκπαίδευση σε επιχειρήσεις όπου χρειάζονται υπηρεσίες τρισδιάστατης εκτύπωσης/σάρωσης αλλά δεν έχουν εξειδικευμένο προσωπικό ή τον χρόνο να αφιερώσουν για να μάθουν όλα τα μυστικά και τις πρακτικές τις χρήσης του εξοπλισμού τους .

Επιπλέον η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στον τομέα της χονδρικής μεταπώλησης τόσο των μηχανημάτων και των αναλωσίμων που αντιπροσωπεύουμε, όσο και των υπηρεσιών εκτύπωσης που παρέχουμε με βιομηχανικούς κτυπωτές που μικρές επιχειρήσεις δεν έχουν περιθώριο να αγοράσουν. Αποστολή μας στο 3DHUB.gr είναι να προσφέρουμε στους επαγγελματίες πελάτες μας προϊόντα ποιότητας, υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις, στις χαμηλότερες δυνατόν τιμές ώστε να βελτιώνουμε την ανταγωνιστικότητά τους.

Τα πλεονεκτήματά μας είναι τα εξής:

- Διάθεση για πρωτοπορία
- Εγχώριες και διεθνείς συμφωνίες αγορών σε επιλεγμένες αξιόπιστες λύσεις.
- Ισχυρή εθνική θέση
- Τιμολογιακή πολιτική.
- Χαμηλό κόστος λειτουργίας.
- Ανάπτυξη προϊόντων ίδιας επωνυμίας – own brand products.
- Eυρεία γνώση και αποδοχή.
- Άμεση επικοινωνία
- Συνεχής επικέντρωση στις ανάγκες και στην ικανοποίηση του πελάτη.
- Δέσμευση προς τους πελάτες της για βελτίωση της σχέσης αξία προϊόντος – χρήματος.
- Σχέδιο λειτουργίας προσαρμοσμένο στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.
- Λειτουργούμε με αξιοπιστία και διαφάνεια.
- Συνεργασία με τους προμηθευτές για αμοιβαίο κέρδος.

Διαθέτουμε επίσης πρόγραμμα affiliation για websites που θέλουν να έχουν οικονομικό όφελος από την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας.

Ανάπτυξη Καταστημάτων

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, εξοπλίζουμε και εκπαιδεύουμε προσωπικό σε εταιρείες που ασχολούνται με υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών 3D εκτύπωσης/σάρωσης, βοηθάμε στη δημιουργία ανεξάρτητων dedicated καταστημάτων 3D Print/Scan (όχι με τους συνήθεις δεσμευτικούς όρους franchise) αλλά και παρέχουμε εξοπλισμό και αναλώσιμα για κάθε είδους εμπορικές επιχειρήσεις που θέλουν να εντάξουν τα προϊόντα μας στο κατάστημά τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τί μπορεί να σας προσφέρει το 3DHUB.gr.

Revenue Streams

Εκπαιδευτικά σεμινάρια 3D printing για όλες τις ηλικίες

- Πώληση εξοπλισμών και αναλωσίμων (3D printers, 3D scanners, filaments κ.α.)
- Tech support & service
- 3D printing
- 3D scanning
- 3D design
- 3D printers’ upgrades

Tο Bobbleshop

Πολλοί ιδιώτες ή εταιρίες επιθυμούν να εκμεταλλευθούν την εξέλιξη της νεοεισαχθείσας τεχνολογίας 3D εκτύπωσης και θέλουν να ανοίξουν ένα κατάστημα 3D εκτύπωσης με σκοπό να προσφέρουν στους καταναλωτές εκπληκτικά εξατομικευμένα προϊόντα. Δυστυχώς, αυτές οι εργασίες αντιμετωπίζουν σημαντικά θέματα όπως την πολυσύνθετη χρήση των προτεινόμενων λύσεων καθώς και την αβεβαιότητα για κέρδος όλων αυτών των επιχειρήσεων. Με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, το 3DHUB.gr προσφέρει τη λύση μέσω του σκαναρίσματος πελατών στο κατάστημα και τη δυνατότητα αγοράς εξατομικευμένων ομοιωμάτων.

bobbleshop-3DHUB.gr

Η λύση περιλαμβάνει ένα αυτοματοποιημένο σαρωτή 3D ο οποίος σκανάρει τρισδιάστατα το πρόσωπο του καταναλωτή βγάζοντας τον απλά φωτογραφίες και δημιουργώντας αυτόματα ένα τρισδιάστατο μοντέλο. Ο σαρωτής EASYtwin επικοινωνεί με ένα τάμπλετ αφής που περιλαμβάνει έναν κατάλογο με σώματα και αξεσουάρ τα οποία χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των μοντέλων των εξατομικευμένων ομοιωμάτων των εκάστοτε πελατών. Έπειτα, οι συγκεκριμένες φιγούρες στέλνονται online σε έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή ο οποίος και κατασκευάζει το αντικείμενο με τη χρήση πολλών χρωμάτων. Οι διαδικασίες δημιουργίας και κατασκευής είναι πλήρως αυτοματοποιημένες και αυτό επιτρέπει στα σημεία πώλησης να επικεντρώνονται στην πώληση των εξατομικευμένων δώρων ή αντικειμένων στους πελάτες αντί να σπαταλούν χρόνο και χρήμα στην διαδικασία της 3D αρχειοθέτησης, μεταφοράς μοντέλων ή λειτουργίας των εκτυπωτών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες 🙂