Το 3DHUB προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών γύρω από την τρισδιάστατη σάρωση και εκτύπωση. Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του 3DHUΒ, θα βρείτε ποιοτικές υπηρεσίες σάρωσης και εκτύπωσης για τα αντικείμενα και τα ψηφιακά σας μοντέλα, αρχιτεκτονικές μακέτες, πρωτότυπα προϊόντων, αντίγραφα έργων τέχνης, ιατρικές εκτυπώσεις, ανταλλακτικά αλλά και οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου επιθυμείτε, αλλά και τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε εμείς για εσάς το επιθυμητό σας μοντέλο.

Το πρώτο 3D printing hub στην Ελλάδα 3dhub.gr
Το πρώτο 3D printing hub στην Ελλάδα 3dhub.gr

Υπηρεσίες Τρισδιάστατης Εκτύπωσης 3dhub.gr

3D Εκτύπωση

Διαθέτοντας το πληρέστερο 3D LAB στην Ελλάδα με μια μεγάλη ποικιλία κορυφαίων μηχανημάτων διαφορετικών τεχνολογιών, είμαστε σε θέση να τυπώσουμε με εξαιρετική πιστότητα τα μοντέλα σας έγχρωμα ή μονόχρωμα, σε μεγάλη γκάμα υλικών με διαφορετικές ιδιότητες, αναλύσεις και υφές ανάλογα τις ανάγκες του project σας. Ανεβάστε online το αρχείο σας για μια εκτίμηση τιμής ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρισδιάστατη Σάρωση 3dhub.gr

3D Σάρωση

Αναλαμβάνουμε την ακριβή αποτύπωση, αντιγραφή και ψηφιακή μοντελοποίηση των αντικειμένων σας με τη χρήση των κατάλληλων συστημάτων 3D σάρωσης και εξειδικευμένων λογισμικών. Διαθέτουμε σταθερούς σαρωτές για μικρά/μεσαία αντικείμενα και φορητούς για μεσαία/μεγάλα. Φυσικά μπορούμε να σαρώσουμε και εσάς τους ίδιους και να σας παράξουμε προτομή ή έγχρωμο full body scan!

3d Design 3dhub.gr

3D Σχεδίαση

Στην περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το επιθυμητό αντικείμενο, θα αναλάβουμε εμείς τη μοντελοποίησή του ώστε να το παραλάβετε έτοιμο εκτυπωμένο με τις επιθυμητές προδιαγραφές. Οι 3D designers μας θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο τέλειο αποτέλεσμα είτε αυτό αφορά μηχανολογικής φύσης μοντέλα, είτε οργανικές δομές, γλυπτά & κοσμήματα.

Επιμορφωτικά Σεμινάρια 3d 3dhub.gr

Άλλες Υπηρεσίες

Το 3DHUB είναι επίσημος reseller των καλύτερων 3D εκτυπωτών σε κάθε κατηγορία, 3D εξοπλισμού, εξαρτημάτων και αναλωσίμων με τεράστια γκάμα και πλήρη κάλυψη με ανταλλακτικά και πιστοποιημένο άμεσο service. Aναλαμβάνουμε επίσης εκπαιδευτικά σεμινάρια χρήσης εκτυπωτών, σαρωτών και 3D σχεδιασμού αλλά και εξυπηρέτηση άλλων καταστημάτων με τιμές χονδρικής.

Online υπηρεσίες 3D printing 3dhub.gr
Online υπηρεσίες 3D printing 3dhub.gr

Κοπή Χάραξη Laser

Με τη βοήθεια υπερσύγχρονου μηχανήματος κοπής Laser τελευταίας τεχνολογίας, παρέχουμε τη δυνατότητα κοπής χάραξης σε μεγάλη ποικιλία υλικών με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια και λεπτομέρεια.

Δημιουργήστε προσωποποιημένα δωράκια, σουβέρ, κοσμήματα, αρχιτεκτονικές μακέτες, φωτιστικά, αξεσουάρ μόδας, επιγραφές και οτιδήποτε άλλο φανταστείτε, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα υλικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, όπως διάφορα ξύλα, πλεξιγκλας, δέρμα, ύφασμα και πολλά ακόμα.

Τέλος, διανέμουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα το μοναδικό scanner EasyTwin για σάρωση ανθρώπων μέσα σε δευτερόλεπτα. Μέ το EasyTwin και το Bobbleshop μπορείτε να αποκτήσετε φιγούρα του εαυτού σας συνδυάζοντας μια ρεαλιστική σάρωση του προσώπου σας με δεκάδες επιλογές από σώματα και αξεσουάρ!

Το 3DHUB εξελίσσεται συνεχώς και ακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις της τρισδιάστατης τεχνολογίας ενσωματώνει συνεχώς νέες υπηρεσίες και δραστηριότητες. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την πιο πλήρη γκάμα υπηρεσιών και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Υπηρεσίες Τρισδιάστατης Εκτύπωσης 3dhub.gr