Το 3DHUB στην Zortrax

Τον Ιούνιο ήμασταν καλεσμένοι στο ‎Olsztyn της Πολωνίας για ένα 3ήμερο συνέδριο αφιερωμένο σε όλους τους αντιπροσώπους της Zortrax από όλο τον πλανήτη! Φυσικά το 3DHUB.gr σαν ο μοναδικός επίσημος αντιπρόσωπος της Zortrax στην Ελλάδα ήταν εκεί!

artboard-6


Το συνέδριο

Το 3ήμερο ήταν γεμάτο από ομιλίες, παρουσιάσεις και trainings, αλλά το σημαντικότερο από όλα ήταν η γνωριμία και η ανταλλαγή απόψεων τόσο με τους ίδιους τους υπεύθυνους της Zortrax αλλά και με πολλούς συναδέλφους από όλο τον κόσμο!

photo-blog

 

Όλη η ομάδα της Zortrax πραγματικά έκανε και με το παραπάνω ότι ήταν δυνατόν να έχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία και διαμονή!

artboard-5

Tί είδαμε

To συνέδριο είχε λίγο από όλα, πρεμιέρες νέων προϊόντων, τον Inventure, αλλά και των νέων αναλωσίμων Z-PLA και Z-ESD, troubleshooting trainings, παρουσίαση της νέας πλατφόρμας για τους resellers αλλά και αποκάλυψη της νέας 2.0 έκδοσης του Z-SUITE!

Tο μέρος

Η Πολωνία είναι γνωστή σαν η χώρα με τις χίλιες λίμνες και το συνέδριο έλαβε χώρα σε ένα ξενοδοχείο ακριβώς πάνω στη μεγάλη λίμνη του ‎Olsztyn, ένα πανέμορφο μέρος που αξίζει κάποιος να επισκευτεί. Ο καιρός ήταν πολύ καλός και είχαμε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος και σε εξωτερικές δραστηριότητες που ήταν αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος!

Εδώ μαζί με τους Ιταλούς αντιπροσώπους κάνουμε αγώνες στη λίμνη!
artboard-1

Συνολικά

Συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση, το 3ήμερο ήταν μια απόλαυση, μια μίξη τεχνολογίας, 3D Printing, φαγητού, ποτών και γνωριμιών!

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι κερδίσαμε και τον διαγωνισμό μαγειρικής :p

Και μερικές δικές μας photos από το 3ήμερο:

Ανυπομονούμε για το επόμενο!